НИКОЛОВ: Најтешките последици од Корона вирусот по нашата држава ќе бидат врз економијата

Радовиш, 23.04.2020 Николајчо НИКОЛОВ, заменик генерален директор во рудникот за бакар Бучим-Радовиш, претседател на МАР-Македонска асоцијација на рударите, e гостин во денешното интервју за istokpress.mk на тема „Како работат и што мислат познатите стопанственици во време на коронавирус и ограничено движење“. Г-дин Николов, како во рудникот Бучим се одвива работата кога имаме пандемија на една … Продолжи со читање НИКОЛОВ: Најтешките последици од Корона вирусот по нашата држава ќе бидат врз економијата