четврток, ноември 21, 2019

Уредник: Иван Бојаџиски

Сопственик на ИстокПресс: ИвАн Принт 2016

Лице за контакт: Иван Бојаџиски

Адреса: Страшо Пинџур бб

Мобилен: 078 375 582

Емаил: iv.boj@hotmail.com; iv.boj@istokpress.mk

Контакт Инфо

Исток Прес
Штип

(389)078 375 582

е-пошта: contact@istokpress.mk

За нас

Испратете порака!

Најнови статии