За нас

ИстокPress е порталот со најновите вести и информации од Источна Македонија, Балканот и светот. Ви ги носиме најсвежите вести од економијата,животот, политиката и забавата. Ако имате некоја вест, добра или лоша, контактирајте нé и ние ќе ја објавиме.
Контактирајте не: contact@istokpress.mk

ДОСТАВЕТЕ ПОРАКА  КОНТАКТ ИНФО

  Исток Прес
  Штип
  (389)078 375 582

  Јорданчо Бојаџиски
  Phone: 078/ 473 094
  Email: contact@istokpress.mk
  Web: istokpress.mk

  Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе