среда, јуни 7, 2023

Уредник: Иван Бојаџиски

Сопственик на ИстокПресс: Медиум Боја 43 ДОО Штип

Лице за контакт: Иван Бојаџиски

Адреса: Дом на култура „Ацо Шопов“-Штип

Мобилен: 078 375 582

Емаил: iv.boj@hotmail.com; iv.boj@istokpress.mk

Контакт Инфо

Исток Прес
Штип

(389)078 375 582

Јорданчо Бојаџиски 078/ 473 094

е-пошта: contact@istokpress.mk

За нас

Испратете порака!

Најнови статии