Апел: Да и помогнеме на малата Валерија од Штип да продолжи да му се радува на животот

Валерија Зафировска родена на ден 23.07.2010година на седумгодишна возраст боледува од (Tu cerebri reg frontotemporalis sin Cephalea) Т.н Тумор на мозокот 

Болеста е во напредната фаза поради што е потребна итна операција која чини 40.000евра, а кои без вашата Хуманост нејзините родители не можат да ги обезбедат.

Апел до сите Надлежни институции, градоначалникот на општина Штип Благој Бочварски, до градоначалниците на сите општини во Република Македонија, Централната власт, и сите Хумани граѓани  случајот да биде погледнат што е можно побрзо и да и се помогне на малата Валерија да продолжи да му се радува на животот.

Средствата за донација може да се уплатат на следната жиро сметка:

Жиро сметка: 300081000001938

Комерцијална банка АД Скопје

Дознака: Валерија Зафировска – хуманитарна сметка

 

 

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе