КОЧАНИ: Културното богатство низ фотографии

Тема на денот во Кочани е идентитетот на лицето кое изгоре во пожарот

Кочани, 03.11.2021

Во организација на Археолошкиот музеј на Македонија, в петок на 5.11.2021. година, со почеток во 12 ч., во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ ќе биде отворена изложбата „Културното наследство на Кочани и Кочанско низ фотографии“

Автор на изложбата е Илинка Атанасова.