ЦЕНОВНИК

ЦЕНОВНИК

Почитувани,

Весникот-месечник Штипски Глас-Штип, Ве известува дека отстапува простор за платено политичко рекламирање за учесниците во изборната кампања за Предвремените избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија,  2020 година.

Во прилог Ви ja доставуваме официјалната понуда за политичко рекламирање во весникот. Цените се однесува за една објава, а во неа не е пресметан ДДВ зашто ние не сме ДДВ обврзници.

ЦЕНА за 1 страница колорна во весникот, формат А4, фина кунсдрук хартија 250 евра….

ЦЕНА ½ страница колорна – 150 евра

ЦЕНА за 1 страница црно бела, ист формат и ист квалитет на хартија – 125 евра.

ЦЕНА ½ страница црно бела 75 евра.

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе