И за Ротшилд Фондацијата, “Светскиот хуманизам е незамислив” без балканскиот Ерусалим “Охрид е бисерот на светската цивилизација”

– “Без Охрид, не може да се замисли светскиот хуманизам”, пишува, во име на Ротшилд Фондацијата, Фредефрик Фапани (Frédéric Fappani von Lotringen), претседател на Фондацијта Интернационљалeн центар за млади хуманисти, при Ротшилд Фондацијата од Париз, во честитката до академик Виктор Фридман, годинешен добитник на Светската награда на хуманизмот.

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе