СЛАВЈАНСКИ: студенти по психологија на практична настава

Свети Николе, 26.11.2019

Денес студенти од четврта година од Факултетот за психологија при Меѓународен Славјански  Универзитет имаа практична настава во ОУ „Св. Климент Охридски”, Битола.

Целта на денешната посета беше запознавање на студентите со работата на училишниот психолог и реализирање на Социометриска постапка со која се идентификуваше социјалниот статус на учениците со попреченост во инклузивна настава.

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе