СРЕДБА СО ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ / TAKIM ME KRYEMINISTRIN ZORAN ZAEV

 Пишува: Мераљ Груби
Пишува: Мераљ Груби

ПОВИК :19.10.2017

За прв пат по толку години кандидатот за градоначалник Велимир Смилевски ја доби потребната доверба за да донесе промени во општина Бутел,за подобар живот,за една урбана општина каква што сакаат граѓаните и општина каква што ја заслужуваат сите жители од оваа општина.

На 29.10.2017 треба да се запечати победата.

Премиерот ЗОРАН ЗАЕВ заедно со кандидатот за градоначалник на општина Бутел Велимир Смилевски утре 19.10.2017 ги повикуваат граѓаните на средба која ке се одржи во с.ЉУБОТЕН во просториите на оу.”Љиман Каба”со почеток од 19:45.

butel

FTESË 19.10.2017

Për herë të parë pas shumë vitesh kandidati Velimir Smilevski mori mbështetjen e duhur për të sjellë një ndryshim në komunën e Butelit për një jetë më të mirë,për një komunë urbane ashtu si’ç e duan dhe e meritojnë banorët e kësaj komune.Më 29.10.2017 duhet të vuloset fitorja.

Kryeministri ZORAN ZAEV bashkë me kandidatin për kryetar në komunën e Butelit nesër më 19.10.2017 ftojnë bashkëqytetarët në një takim i cili do të mbahet në fsh.LUBOTEN në hapsirë të shkollës fillore “LIMAN KABA” me fillim në ora 19:45

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе