Какви ќе бидат денешните генерации кога ќе остарат

Оправдувањето го наоѓаме во реченицата „тие живееле во друго време, не знаат колку работите се променија од тогаш.“

Сте се замислиле ли како вашите внуци ќе ве гледаат? Што ќе помислат кога ќе им кажете нешто што не е „од нивно време“?

Како ќе изгледаат модерните генерации кога ќе остарат, низ комични илустрации:

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-2.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-3.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-4.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-5.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-6.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-7.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-8.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-9.jpg

kakvi-ke-bidat-denesnite-generacii-koga-ke-ostarat-10.jpg

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе